Beste sporter,

Bedankt dat je Sportinstituut Hofman hebt gekozen om te werken aan je conditie. Sportinstituut Hofman biedt jong en oud de mogelijkheid om op zijn of haar niveau te sporten. Sporten bij ons betekent in groepsverband je grenzen opzoeken en elkaar motiveren deze te verleggen.

Inschrijven en proefles

Als je wilt komen sporten bij Sportinstituut Hofman mag je één les gratis deelnemen. Bevalt het je goed, dan vul je het inschrijfformulier in bij de balie. Je betaalt €15,- inschrijfkosten en de maandelijks verschuldigde contributie. Alle abonnementen zijn maandelijks opzegbaar! Door inschrijven verplicht je jezelf tot het tijdig betalen van de maandelijkse contributie.

Maandelijkse contributie

Je bepaalt zelf hoeveel je per maand betaalt door een keuze te maken uit één van de volgende abonnementen:

Volwassenen

All – in

€ 35,00

Fitness

€ 30,00

Judo 1x per week

€ 17,50

Judo 2x per week

€ 22,50

Gezinsabonnement

€ 89,95

Kinderen

Per maand betaal je het genoemde bedrag aan contributie. Voor de groepslessen geldt dat je 2 x per week mag deelnemen aan: Total body Workout, BBB, Kickfun, Crossfit, Body Power, Cardio Combat (geldt niet voor de danslessen)

De contributie wordt aan het begin van elke maand  afgeschreven aan de hand van een automatische incasso. Door het ondertekenen van het inschrijfformulier geeft u toestemming tot het afschrijven van het abonnementsgeld. Eenmaal betaalde contributie wordt niet terug betaald. (ook als u of uw kind door omstandigheden niet kan deelnemen wordt de contributie gewoon doorberekend. Indien de afwezigheid langdurig is kan hiervan, in overleg met ons, worden afgeweken)

Betaal tijdig de contributie!

Aansprakelijkheid

  • Deelname aan de groepslessen of gebruik van materialen/apparaten is voor eigen risico van de deelnemer.
  • Sportinstituut Hofman is niet aansprakelijk voor materiële of immateriële schade als gevolg van een ongeval of letsel van de deelnemer en/of derden.
  • Sportinstituut Hofman kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade, verlies of diefstal van eigendommen
  • Sportinstituut Hofman wil laagdrempelig zijn en blijven! Dit kunnen we zo houden mede dankzij jouw medewerking.

We wensen je heel veel sportplezier bij Sport instituut Hofman,

Penny en Giovanni Hofman